вівторок, 15 червня 2021 р.

Перший тиждень відпочинку 2021

 

1 червня 2021 року.

На дворі дощ, а ми не сумуємо: першу  пісню заспівали,  в першу гру пограли,  першу «зірочку» отримали… Сезон відпочинку «Літо-2021» розпочато!

 




2 червня 2021 року

Спорт – це корисно, красиво, поважно, а разом з друзями  ще й весело. Середа - День спорту, дружби і перемог!

 


3 червня 2021 року

   «Життя і здоров’я кожної людини – найцінніший скарб». Під таким гаслом пройшов у четвер квест «Абетка здоров’я і безпеки». Знання вихованців з правил поведінки та техніки безпеки перевіряли «вожаті-держслужбовці»:  державний інспектор з нагляду у сфері пожежної безпеки,  сестра медичної станції швидкої допомоги, інспектор ДАІ, фахівці з питань  надзвичайних ситуацій та цивільного захисту, з питань молоді та спорту, охорони навколишнього середовища.

Тематичний день у закладі завершив конкурс малюнків  «Я все знаю про безпеку, або Безпечний літній відпочинок». Ми на цьому знаємося!

 


4 червня  2021 року

Перший тиждень зміни завершився Днем охорони довкілля, в рамках якого презентували свої виступи  екологічні  агітбригади наших вихованців.

Цікаво та активно пройшло обговорення екологічних  проблем у еко-вітальні і жваво - соціологічне опитування щодо здійснення природоохоронної діяльності серед молоді.




Немає коментарів:

Дописати коментар